persoonlijke aanpak

Bij Vastgoed 1 2 3 staan persoonlijke begeleiding en service centraal. Je wordt van waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde contactpersoon, zaakvoerder Steven Huyghe.

Mijn aanpak in 1 2 3?

 

 1. DIE ENE KOPER die je wil bereiken

  Om tot de beste verkoopprijs te komen is het van cruciaal belang dat zo veel mogelijk geïnteresseerden jouw pand te zien krijgen. Dat is algemeen bekend. 
  Dat de kandidaten bij jouw pand terechtkomen door doelgerichte publiciteit te maken ligt voor de hand. Waar dan wél een verschil gemaakt kan worden? 
  Bij de bezichtiging van uw pand! 

 2. KORT OP DE BAL SPELEN is de boodschap

  Voor veel kandidaat-kopers ligt het niet voor de hand om op korte termijn afspraken vast te leggen om de woning van hun keuze te bezichtigen. Door werk, uiteenlopende agenda’s en andere verplichtingen lukt het niet om afspraken vast te leggen tijdens de kantooruren. Vastgoed 1 2 3 wil hierin het verschil maken en elke kandidaat de kans geven te bezichtigen wanneer het past dus ook en vooral: NA DE KANTOORUREN EN IN HET WEEKEND. Pas als alle geïnteresseerden de mogelijkheid hebben gehad om uw pand te bezichtigen kan uw pand aan de beste voorwaarden verkocht worden.

 3. CORRECT AFHANDELEN

  Vanaf dag 1 wordt gestart met het opvragen van de nodige attesten, keuringen, uittreksels, certificaten en andere dossierstukken, zodat deze tijdig voor handen zijn om een juridisch correcte verkoopovereenkomst te kunnen opstellen, en dat in samenwerking met uw notaris.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons